Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Flavien Berger Tickets

Flavien Berger verrast en charmeert zijn luisteraars. Met zijn woorden schetst de Parijzenaar liefdesverhalen en met zijn wervelende geluiden waait hij als een frisse wind door de Franse scene.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Flavien Berger? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €64,50
Beschikbaar

Flavien Berger verrast en charmeert zijn luisteraars. Met zijn woorden schetst de Parijzenaar liefdesverhalen en met zijn wervelende geluiden waait hij als een frisse wind door de Franse scene. Het lid van Collectif sin~ was altijd al geïnteresseerd in het manipuleren van machines om geluid te maken. Dat hoor je in zijn grenzeloze muziek, waarin hij moeiteloos wisselt tussen gejaagde passages en synthscapes. Op zijn nieuwe album "Contre-temps" schakelt de geluidskunstenaar tussen verschillende tempo's. Zo onstaat er een contrast tussen de verschillende ritmes en sferen dat ook de thema's van de plaat weerspiegelt: de liefde, nostalgie en afstanden in tijd en ruimte. Zijn concert op 22 november in de Orangerie is uitverkocht, tijdens Les Nuits keert Berger terug.