Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Gentlemans Dub Club Tickets

Gentleman’s Dub Club blaast je omver met een moderne variant van reggae, ska en dub. Ofwel een hele dikke bass sound. Het achtkoppige Britse Gentleman's Dub Club staat met zijn aanstekelijke mix van dub
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Gentlemans Dub Club? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €54,-
Beschikbaar

Gentleman’s Dub Club blaast je omver met een moderne variant van reggae, ska en dub. Ofwel een hele dikke bass sound. Het achtkoppige Britse Gentleman's Dub Club staat met zijn aanstekelijke mix van dub, UK steppers, reggae en electro al sinds 2006 garant voor een stomend feestje. Met langspelerdebuut 'FOURtyFOUR' verwezen de heren in 2013 nog naar 44 Headingly Lane, de locatie in Leeds waar het destijds allemaal begon. De leden van de band leerden elkaar kennen in het Leedse studentenleven en liepen het reggae- en dubvirus op tijdens de maandelijkse SubDub feesten van de Leedse Sound Iration Steppas.