Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Gianna Nannini Tickets

La Differenza is de langverwachte nieuwe single van Gianna Nannini. Deze gaat vooraf aan het gelijknamige album dat uitkomt op 15 november, twee jaar na Amore gigante.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Gianna Nannini? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €95,-
Beschikbaar

La Differenza is de langverwachte nieuwe single van Gianna Nannini. Deze gaat vooraf aan het gelijknamige album dat uitkomt op 15 november, twee jaar na Amore gigante. Het album La Differenza (Sony Music), de negentiende studioplaat van de Italiaanse rockster, is reeds beschikbaar in pre-order in de stores van iTunes en Amazon. In dit historische tijdperk waarin het maken van platen doorgaans vooral digitaal gebeurt, heeft Gianna Nannini ervoor gekozen om haar nieuwe album op te nemen in de Blackbird Studio van John McBride in Nashville, Tennessee, in het koninkrijk van het analoge, de bakermat van de grote artistieke bleus-rockproducties. Tijdens haar lange carrière veroverde Gianna Nannini de harten van generaties fans met haar handelsmerk: een combinatie van melodische zachtheid en meeslepende energie. Met haar unieke podiumpresence en haar altijd heel directe aanpak schittert Gianna al jaren op de podia in heel Europa. De talloze uitverkochte concerten van de recente Hitstory European Tour (2017) leveren daarvoor het bewijs bij uitstek. Ze wordt beschouwd als het ultieme vrouwelijke gezicht van de rock!