Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Glen Hansard Tickets

Na een rijke carrière inclusief een tiental albums met The Frames en The Swell Season en zelfs een Oscar, voor “Falling Slowly” uit Once (2007), verbaasde Glen Hansard in 2012 het publiek en de critici met zijn eerste soloalbum ‘Rhythm and Repose’.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Glen Hansard in Koninklijk Circus Brussel? Bemster heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan met Bemster. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €60,52
Beschikbaar

Hij ging op hetzelfde elan verder met ‘Didn’t He Ramble’ uit 2015, een magnifieke opvolger die genomineerd werd voor een Grammy Award. Terwijl hij zijn inspiratie haalt bij – zo zegt hij zelf – de ‘Heilige Drievuldigheid’ (Van Morrison, Dylan en Cohen), is Hansard een veelzijdig artiest die zijn carrière slim en gepassioneerd richting geeft. Het is dan ook geen toeval dat hij al prachtige samenwerkingen met Bruce Springsteen, Eddie Vedder en Bono op zijn palmares heeft. Begin dit jaar betoverde Glen Hansard Europa met een uitgebreide tournee, en zijn derde langspeler ‘Between Two Shores’ onder de arm. Zijn passage in de AB in februari was op meerdere vlakken een memorabel moment. Gezien het succes van die tournee en de komst van alweer een vierde plaat in 2019, breit Hansard met veel plezier een vervolg aan zijn concertreeks! Op 6 mei 2019 houdt hij met zijn band opnieuw halt in ons land, voor een concert in het Koninklijk Circus in Brussel!