Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Gojira Tickets

Gojira is terug! In afwachting van hun zevende album, kondigt de vierkoppige deathmetal formatie een nieuwe tournee aan, die op 23 juni halt houdt in de AB in Brussel!
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Gojira? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €64,-
Beschikbaar

Gojira is terug! In afwachting van hun zevende album, kondigt de vierkoppige deathmetal formatie een nieuwe tournee aan, die op 23 juni halt houdt in de AB in Brussel! Al sinds 2016 en de release van hun sublieme zesde album ‘Magna’, een progressieve metalplaat pur sang, is het wachten op nieuws. In hun geheel eigen stijl mengen de broers Joe en Mario Duplantier gitaargeweld en drums met sierlijke melodieën en kosmische sferen, daarbij vergezeld door hun bandleden Christian Andreu en Jean-Michel Labadie. Als eerste Franse metalband met een ongezien succes in de Verenigde Staten, reist Gojira naar de grootste podia ter wereld om hun steeds groeiende fanbase te ontmoeten.