Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Graham Nash Tickets

Op 24 juli krijgt Boomtown Festival met Graham Nash een levende legende over de vloer. Tijdens "An Intimate Evening of Songs and Stories” wil Graham zijn publiek recht in de ogen kijken en op een intieme manier met hen communiceren.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Graham Nash? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €65,50
Beschikbaar

Op 24 juli krijgt Boomtown Festival met Graham Nash een levende legende over de vloer. Tijdens "An Intimate Evening of Songs and Stories” wil Graham zijn publiek recht in de ogen kijken en op een intieme manier met hen communiceren. In de prachtige setting van de Gentse Opera wordt het ongetwijfeld niet moeilijk om de hele zaal muisstil te krijgen. Graham Nash is een van de meest legendarische singer-songwriters en vocalisten aller tijden. Samen met pop-rock-formatie The Hollies boekte hij in de jaren zestig veel succes. Twee jaar later ging Nash verder met collega’s David Crosby, Stephen Stills en Neil Young, waarmee hij acht studioalbums opnam en hiervoor beloond werd met een GRAMMY voor Best New Artist. Het laatste studioalbum van de 77-jarige zanger en multi-instrumentalist 'This Path Tonight’, kwam op 15 april 2016 uit, maar liefst veertien jaar na voorganger 'Songs for Survivors'. Niet dat Nash in deze periode heeft stilgezeten, want hij werkte onder meer mee aan David Gilmours (Pink Floyd) zeer succesvolle soloalbum 'On An Island', beschreef zijn roerige leven in de spraakmakende autobiografie 'Wild Tales' en bracht na eigen strenge selectie met de box-set 'Reflections' zijn ultieme carrière-overzicht uit. Graham zal in Gent zijn publiek verwennen met een handvol anekdotes, eigenhandig gepende klassiekers ('Simple Man’, 'Our House’, 'Marrakesh Express’, 'Teach your Children’ en 'Wasted on the Way’) en nummers uit zijn oeuvre die hij tot nu toe zelden of nooit gespeeld heeft. Een unieke kans om een brok muziekgeschiedenis met 'Songs for Beginners and Survivors’ aan het werk te zien in een zeer intiem kader.