Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Heilung Tickets

Terug naar de sjamanistische sfeer van het middeleeuwse Noorden…Heilung brengt je terug naar de sfeer van het vroege middeleeuwse Noord-Europa met zijn Vikings en sjamanistische rituelen, dit allemaal gegoten in een muzikale toneelshow
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Heilung? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €63,-
Beschikbaar

Terug naar de sjamanistische sfeer van het middeleeuwse Noorden…Heilung brengt je terug naar de sfeer van het vroege middeleeuwse Noord-Europa met zijn Vikings en sjamanistische rituelen, dit allemaal gegoten in een muzikale toneelshow met een buitenaardse sfeer. De Deense experimentele folkband, met ook leden uit Duitsland en Noorwegen, gooide al hoge ogen met hun indrukwekkende liveshow in tal van gerenommeerde concertzalen en onder andere op Roadburn Festival. Kom deze ervaring vooral zelf ontdekken in AB, want een ding is zeker, de liveshow van Heilung zal je niet snel vergeten.