Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Herbert Verhaeghe en Bandit Tickets

Op vrijdag 13 november 2020 verwelkomen we 2 Vlaamse artiesten uit de top 10 van meest geboekte artiesten van de laatste jaren. Zowel Herbert Verhaeghe als Bandit komen met hun live band het beste van zichzelf geven in het Kursaal van Oostende.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Herbert Verhaeghe en Bandit? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €65,-
Beschikbaar

Op vrijdag 13 november 2020 verwelkomen we 2 Vlaamse artiesten uit de top 10 van meest geboekte artiesten van de laatste jaren. Zowel Herbert Verhaeghe als Bandit komen met hun live band het beste van zichzelf geven in het Kursaal van Oostende. Een uniek concert van de bovenste plank! Gastheer van dienst is Paul Bruna, één van onze populairste West - Vlaamse zangers. Bandit weet met zijn unieke, diep warme stemgeluid zijn publiek kippenvel te bezorgen wanneer hij moeiteloos die typische hoge tonen haalt. De naam Bandit komt eigenlijk uit de film met Burt Reynolds en Jerry Reed: “Smokey And The Bandit”. Door een samenwerking met het productiehuis van Will Tura en omdat Tura heel erg van countrymuziek houdt, zag hij dan ook "The line dance" meteen zitten om uit te brengen. Hij zong het in het Engels met zijn typische Amerikaans warm accent. Op zijn album “When to let go” staan heel wat pareltjes van muzikale aard. Zo vinden we o.a. “The Letter”, de sfeermaker “You’ll never walk alone”, het zeer indrukwekkende “An American Trilogy”, enkele nummers van the man in black: Roy Orbison, en het vooral romantische “Besame mucho” op dit album. Een optreden van BANDIT live met 7 muzikanten , dit mag je zeker niet missen ! In 1996 brengt Herbert Verhaeghe z’n eerste CD uit met eigen Nederlandstalig werk. Sinds 2000 is hij presentator bij Radio 2 (o.a. Zomerhit, Viva Vlaanderen, de Fata Morgana-show en de programma’s van Radio 2 West-Vlaanderen). In 2009 brengt Herbert Verhaeghe z’n eerste album uit: Mijn Verlangen. Sinds juni 2011 is Herbert het gezicht van Ment-TV, waar hij ondermeer de Vlaamse Top 10 presenteert met Lindsay. In juni 2013 brengt hij een nieuwe full-CD uit: BijZoNder. Daarop staan 12 parels van de Volendamse groep BZN, die in een schitterend Nederlandstalig jasje werden gestopt door Herbert en z’n producer Peter Keereman. Herbert krijgt felicitaties van de frontman van BZN, Jan Keizer, die op de albumvoorstelling aanwezig is. Ondertussen stijgt het succes van het TV-programma ‘Ment op Zondag’, een talkshow waarin Herbert bekend Vlaanderen en Nederland ontvangt voor een hartelijk gesprek.