Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Het Zesde Metaal Tickets

West-Vlaams is de sappige moedertaal van frontman Wannes Cappelle. Wat hij hiermee doet, maakt van Het Zesde Metaaleen groep die weinigen onberoerd laat.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Het Zesde Metaal in de OLT Rivierenhof Antwerpen? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €59,50
Beschikbaar

Tickets boeken voor Het Zesde Metaal? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €60,-
Beschikbaar

West-Vlaams is de sappige moedertaal van frontman Wannes Cappelle. Wat hij hiermee doet, maakt van Het Zesde Metaaleen groep die weinigen onberoerd laat. Cappelles teksten staan bol van de scherpzinnige, welgemikte poëzie en ook live blijkt hij tussen de nummers door een (bijwijlen hilarische) rasverteller. Hij is een romanticus die de vinger op de wonde durft te leggen, maar er sluimert altijd hoop. De langverwachte nieuwe plaat Skepsels is in 2019 verschenen bij Unday Records en is de opvolger van het immens succesvolle album Calais (2016). De vorige club- en theatertournee was dan ook een gigantisch succes; in totaal goed voor meer dan 30 000 verkochte tickets. De groep versierde een plaats op festivals zoals Rock Werchter, Cactus en OLT Rivierenhof en mocht ook één gouden plaat en twee MIA’s in ontvangst nemen. Ondertussen zijn nummers zoals Naar de Wuppe, Ploegsteert, Dag Zonder Schoenen, Gie, den Otto en Ik, Ip Min Knieeën, collectief erfgoed geworden. Het Zesde Metaal blinkt nog steeds zoals goud! ‘Het is nog niet allemaal naar de wuppe. Doe maar voort.’