Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Hooverphonic Tickets

Badaboum, Hooverphonic is terug en hoe… dankzij een nieuwe plaat én een nieuwe zangeres. Luka Cruysberghs won in 2017 niet alleen The Voice, maar ook het muzikale hart van Alex Callier en zijn compagnon Raymond.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Hooverphonic in de OLT Rivierenhof Antwerpen? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €72,50
Beschikbaar

Badaboum, Hooverphonic is terug en hoe… dankzij een nieuwe plaat én een nieuwe zangeres. Luka Cruysberghs won in 2017 niet alleen The Voice, maar ook het muzikale hart van Alex Callier en zijn compagnon Raymond. Met haar als frontvrouw heeft een van de grootste Belgische bands puur goud in handen. Zij zorgt voor een nieuw stemgeluid, maar met de herkenbare Hooverphonic sound. Dat is alvast te horen op Looking for Stars, een meesterlijke mengeling van triphop, James Bond en funk. Het nieuwe album voegt werkelijk alle moods en stijlen van Hooverphonic samen. De nieuwe single Romantic is alvast een vintage compositie van Alex Callier: schreeuwende noten, rijke tinten, subtiele franjes met een overweldigende sound. Ze stonden vorige zomer al op verschillende festivals en speelden in december voor een uitverkochte Lotto Arena waar Luka klassiekers als 2 Wicky, Eden, Mad About You, Amalfi, Badaboum helemaal naar haar hand zette. Wij kijken alvast uit naar Hooverphonic in ons OLT, met Luka in een onwaarschijnlijk vocale glansrol.