Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Hyukoh Tickets

Zuid-Korea's best kept secret. HYUKOH is het bewijs dat er uit Korea meer komt dan alleen maar overgeproduceerde K-pop. Het indie-viertal uit Seoul zijn voortrekkers van de lokale alternatieve scene en zijn klaar om de wereld te veroveren.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Hyukoh? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €62,-
Beschikbaar

Zuid-Korea's best kept secret. HYUKOH is het bewijs dat er uit Korea meer komt dan alleen maar overgeproduceerde K-pop. Het indie-viertal uit Seoul zijn voortrekkers van de lokale alternatieve scene en zijn klaar om de wereld te veroveren. Hun inspiratie halen ze volgens zichzelf bij bands als The Whitest Boy Alive en The Beatles. Aan goede gitaarpartijen zal het dus niet ontbreken. Toen AB de band voor het eerst in België introduceerde in de AB Club vlogen de tickets in no time de deur uit, dus wees er deze keer snel bij. Zuid-Korea's best kept secret zal dat niet voor lang blijven ...