Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Ibe Tickets

Grote namen hebben genoeg aan hun voornaam. Voor fans van Ed Sheeran, Alec Benjamin, Dermot Kennedy en Dean Lewis. Grote namen hebben genoeg aan hun voornaam. IBE. De singer-songwriter raast als een wervelwind door het muziekland.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Ibe? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €52,-
Beschikbaar

Grote namen hebben genoeg aan hun voornaam. Voor fans van Ed Sheeran, Alec Benjamin, Dermot Kennedy en Dean Lewis. Grote namen hebben genoeg aan hun voornaam. IBE. De singer-songwriter raast als een wervelwind door het muziekland. Echte talenten geven op jonge leeftijd aan wat ze in hun mars hebben. Zo wordt IBE op zijn vijftiende in 2017 winnaar van een Ed Sheeran-coverwedstrijd op Studio Brussel met zijn prachtige pianoversie van 'Tenerife Sea'. Hij gaat naar huis met een gesigneerde gitaar van de Britse singer-songwriter. De grote ontbolstering komt er tijdens The Voice van Vlaanderen op VTM. Vanaf de eerste live uitzending is IBE de gedoodverfde winnaar. Hij ontroert met covers van Lewis Capaldi, George Ezra, Kaleo en dat grote voorbeeld van hem, Ed Sheeran. De overwinning in de talentenshow levert hem een platencontract op. Vijf dagen na de finale komt zijn eerste single 'Table Of Fools'. Zijn song wordt opgenomen in de playlists van zowat alle Vlaamse radiozenders en overschrijdt op enkele weken de kaap van één miljoen streams op Spotify. Een volledig eigen nummer over het - bijna - einde van een relatie. Straffe kost voor een jongeman van 17. Alles is straf aan IBE. Ook live weet hij zijn mannetje te staan. Zijn twee AB Club shows op 28 oktober waren in een mum van tijd uitverkocht. Naar aanleiding van zijn show op Rock Werchter ging hij met verschillende vier sterren reviews aan de haal. Een passage in Het Depot kan dan niet meer ontbreken. Welkom, IBE!