Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Jah9 Tickets

Jamaicaanse empress die de wereld aan het veroveren is. Met haar prachtige, warme stem, krachtige rastafari-boodschap en jazz on dub sound zijn haar shows een ware spirituele trip.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Jah9? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €52,-
Beschikbaar

Jamaicaanse empress die de wereld aan het veroveren is. Met haar prachtige, warme stem, krachtige rastafari-boodschap en jazz on dub sound zijn haar shows een ware spirituele trip. Ze staat aardig haar mannetje in het door mannen gedomineerde genre en dat verbaast eigenlijk niet. Samen met haar tijdgenoten Protoje en Chronixx belichaamt Jah9 het nieuwe reggaegeluid! Jah9s onuitputtelijke flow en poëtische teksten combineren jazz en dub tot een buitengewoon geluid. De hits 'Legitimate', 'Avocado' en 'New Name' laten zien waar deze upcoming star toe in staat is. Met een nieuw album zakt ze op 10 oktober af naar Het Depot!