Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

James Morrison Tickets

ames Morrison is terug! Met zijn splinternieuw album ‘You’re Stronger Than You Know’ onder de arm, komt hij op donderdag 10 oktober naar het podium van La Madeleine!
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor James Morrison? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €66,70
Beschikbaar

James Morrison is terug! Met zijn splinternieuw album ‘You’re Stronger Than You Know’ onder de arm, komt hij op donderdag 10 oktober naar het podium van La Madeleine! De wereld leert de kristalheldere stem van James Morrison kennen in 2006, dankzij de wereldhit “You Give Me Something”, uit het debuutalbum ‘Undiscovered’. De briljante auteur en componist, geïnspireerd door de mooiste juweeltjes uit de Motown en het Stax-label, rijgt sindsdien de wereldhits aan elkaar. Denk maar aan “Broken Strings” ft. Nelly Furtado, “I Won’t Let You Go”, “Please Don’t Stop the Rain” en “You Make It Real”. Met zijn romantische melodiën, in combinatie met zijn heerlijke soulvolle stem, weet hij telkens opnieuw de gevoelige snaar te raken. Met ondertussen meer dan zeven miljoen verkochte albums wereldwijd op de teller, is James Morrison helemaal terug met een vijfde album dat twaalf parels bevat, waaronder ook de nieuwe single “My Love Goes On”. Een subliem duet met zijn vriendin Joss Stone. De charme blijft intact, de stem even intens en de melodiën oneindig zoet. Mis het niet!