Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Jamie Cullum Tickets

Jamie Cullum, het wonderkind achter (en óp) de piano. De Britse jazzmuzikant Jamie Cullum is een graag geziene gast op Gent Jazz Festival. Na zijn passages in 2009 en 2013, staat hij er op 30 juni alweer voor de derde keer mét een nieuwe plaat.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Gent Jazz 2019 met Jamie Cullum en meer? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €80,-
Beschikbaar

Jamie Cullum, het wonderkind achter (en óp) de piano. De Britse jazzmuzikant Jamie Cullum is een graag geziene gast op Gent Jazz Festival. Na zijn passages in 2009 en 2013, staat hij er op 30 juni alweer voor de derde keer mét een nieuwe plaat. De rasperformer legt er momenteel de laatste hand aan, waarna een wereldwijde tournee volgt met Gent als enige Belgische stop. Tot die tijd hoort u hem nog steeds elke week op BBC Radio 2 – luisteren! – en kan u zich troosten met het feit dat de pianist nog nooit een concert heeft gegeven dat niet spectaculair was (en dat dat dit jaar op Gent Jazz Festival niet anders zal zijn).