Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Jebroer 4 Life Tickets

Met grote hits zoals ‘Kind van de Duivel’, ‘Engeltje’, ‘Me Gabber’ en ‘Vaderland’ heeft hij zich gevestigd in de wereld van de 'harder styles' in zowel binnen- als buitenland.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Jebroer 4 Life? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €48,-
Beschikbaar

Met grote hits zoals ‘Kind van de Duivel’, ‘Engeltje’, ‘Me Gabber’ en ‘Vaderland’ heeft hij zich gevestigd in de wereld van de 'harder styles' in zowel binnen- als buitenland. Op 8 maart geeft Jebroer een exclusief concert in Het Depot! Deze nu al legendarische avond zal op alle fronten een muzikaal en visueel meesterwerk worden. Tim Kimman, ofwel Jebroer, is de afgelopen jaren niet te missen geweest in het clubcircuit en festivallandschap. Met inmiddels meer dan duizend shows op zijn conto stond hij onder andere op Tomorrowland, Crammerock, Rock Zottegem, Lokerse Feesten, Pinkpop en Lowlands. Met een Gouden K Award voor de beste song van het jaar in België, gouden en platina hits met 'Banaan', 'Kind van de Duivel' en 'Engeltje' heeft Jebroer zich gevestigd als één van de grootste artiesten in België.