Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Jo Lemaire Tickets

In ‘No Borders’ doorbreekt Jo Lemaire alle land- en taalgrenzen! Na talloze optredens op buitenlandse podia, neemt Jo met haar zwoele stem je mee naar de uithoeken van de wereld.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Jo Lemaire? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €69,-
Beschikbaar

In ‘No Borders’ doorbreekt Jo Lemaire alle land- en taalgrenzen! Na talloze optredens op buitenlandse podia, neemt Jo met haar zwoele stem je mee naar de uithoeken van de wereld. Van Parijs naar New York en via Tokio terug naar Europa ... en dit met een 18-koppig top orkest! Ze laat het publiek genieten van een cross-over tussen wereldbekende chansons en internationale evergreens uit het collectieve geheugen. ‘No Borders’ is een referentie naar Jo’s meertaligheid, die altijd aan bod komt in haar concerten. Songs uit het repertoire, van o.a. Nat King Cole, Manhattan Transfer, Charles Aznavour, Doris Day en Sacha Distel passeren de revue. Het repertoire van deze ‘Queen of Hearts’ stelt liefde centraal. Het 18-koppig tellende ‘Elite Orchestra’ - bestaande uit het vaste 6-koppige combo uitgebreid met extra blazers, violen en backing vocals - zorgt voor een magistrale begeleiding van Jo’s indringende stem. Met hen doet Jo op haar eigen originele en stijlvolle manier de onsterfelijke melodieën herleven.