Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Jonas Van Geel en Peter Van den Begin Tickets

Jonas Van Geel en Peter Van den Begin, de twee knapste lelijke venten van Vlaanderen moeten we uiteraard niet meer aan u voorstellen. Goede wijn behoeft nu eenmaal geen krans, het moet enkel in een schoon glas geschonken worden.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Jonas Van Geel en Peter Van den Begin? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €65,-
Beschikbaar

Jonas Van Geel en Peter Van den Begin, de twee knapste lelijke venten van Vlaanderen moeten we uiteraard niet meer aan u voorstellen. Goede wijn behoeft nu eenmaal geen krans, het moet enkel in een schoon glas geschonken worden. En Jonas en Peter hebben een bijzonder schoon glas voor u in de aanbieding. Naast het verschil in leeftijd en lengte delen ze samen een diepgewortelde liefde voor Nederlandstalige muziek en voor bigbands. En laat dat nu net de combinatie zijn die ze op u gaan loslaten. Nederlandstalige bigband, dat mag dan wel klinken als kaviaar uit Kontich of oesters uit Opoeteren, maar geloof ons, Jonas en Peter zullen u bewijzen dat het een gouden combi is. Borsato op blazers, La Esterella op sax, achter de drum zit Wannes Van de Velde en André Hazes zet zijn pint aan de kant om een trompet ter hand te nemen. Deze rasentertainers steken Nederlandstalige klassiekers in een bigbandjasje of brengen een Nederlandstalige versie van hun croonerhelden. In het leven is niets zeker, behalve één ding: wanneer Van Geel & Van den Begin hun beste kostuum uit de kast halen en hun tapschoenen opblinken, moet u erbij zijn.