Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Kate Tempest Tickets

In haar relatief korte carrière wist Kate Tempest al twee nominaties bij elkaar te sprokkelen voor de Mercury Prize – de toonaangevendste Britse muziekprijs.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Gent Jazz 2020 met Kate Tempest en meer? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €74,-
Beschikbaar

In haar relatief korte carrière wist Kate Tempest al twee nominaties bij elkaar te sprokkelen voor de Mercury Prize – de toonaangevendste Britse muziekprijs. Evenveel als Oasis, The xx en alt-J. Oké, in een ideale wereld had ze die nominaties ook verzilverd, maar geef toe dat dat al niet slecht is voor een eigenzinnige rapper uit een Londense buitenwijk die de helft van de tijd bezig is met literatuur, theater – Guy Cassiers baseerde zijn theatervoorstelling Tiresias op één van haar teksten – en poëzie. Het zal bijgevolg niemand verbazen dat Kate Tempest een mix brengt van hiphop en spoken word, maar wat gerust wél mag verbazen is dat ze daarmee zelfs al Jay-Z beïnvloedde. Nadat haar (super)producer Rick Rubin enkele demo’s van haar recentste album The Book of Traps and Lessons aan de rapper liet horen, zei die plots: “Okay, I’m going home. I know what I need to do now.” Een paar maanden later bracht Jay-Z 4:44 uit, veruit zijn beste en meest introspectieve plaat in jaren. Dát is het effect dat Kate Tempest heeft op mensen. En halfgoden.