Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Kelis Tickets

Kelis brengt debuutalbum Kaleidoscope integraal. Toonaangevende madam uit de amerikaanse RnB scene Kelis kondigt een internationale tournee aan om de twintigste verjaardag van haar fantastische debuutplaat te vieren.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Kelis? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €64,-
Beschikbaar

Kelis brengt debuutalbum Kaleidoscope integraal. Toonaangevende madam uit de amerikaanse RnB scene Kelis kondigt een internationale tournee aan om de twintigste verjaardag van haar fantastische debuutplaat te vieren. Kelis brengt in december ‘99 ‘Kaleidoscope’ uit. Haar debuutplaat die haar stempel op zijn tijdperk drukt met haar vooruitstrevende Afro-geïnspireerde muziekstijl die vandaag nog steeds fris en modern klinkt. Singles als “Caught Out There”, “Good Stuff” en “Get Along With You” beïnvloeden sindsdien tal van artiesten en tal van generaties. Een 20e verjaardag van zulk iconisch album vier je in stijl: je brengt het integraal live op het podium aangevuld met je andere grootste hits. Het staat buiten kijf dat deze tournee langs België passeert! Afspraak in de AB met deze markante Amerikaanse zangeres.