Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

KMLPA en Guido Belcanto Tickets

De Koninklijke Muziekkapel van de Lokale Politie Antwerpen & Guido Belcanto komen samen in de Roma voor een uniek en eenmalig concert. Beiden zijn op hun terrein iconen.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor KMLPA en Guido Belcanto in de Roma Borgerhout? Bemster heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan met Bemster. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €47,-
Beschikbaar

De Koninklijke Muziekkapel van de Lokale Politie Antwerpen & Guido Belcanto komen samen in de Roma voor een uniek en eenmalig concert. Beiden zijn op hun terrein iconen. De KMLPA als het grootste politieorkest van het land, Guido Belcanto als de Messias van het Nederlandstalige lied. Als muzikale ambassadeurs van politie Antwerpen spelen de muzikanten o.l.v. Pieter Nieva in binnen- en buitenland. De Roma mocht hen al ettelijke malen verwelkomen. Telkens brachten ze een speciale gast uit het Nederlandstalige repertoire mee. Guido Belcanto nam deze maal de handschoen graag op. Speciaal voor dit concert zijn een aantal van zijn grootste hits bewerkt en wordt Guido begeleid door dit 60-koppig politieorkest.