Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Kurt Vile Tickets

Kurt Vile richtte in een ver verleden mee The War On Drugs op, maar verliet de band meteen na de release om zich te focussen op zijn solocarrière.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Kurt Vile? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €61,-
Beschikbaar

Kurt Vile richtte in een ver verleden mee The War On Drugs op, maar verliet de band meteen na de release om zich te focussen op zijn solocarrière. De voorbije tien jaar bracht hij met z’n vaste begeleidingsband The Violators maar liefst zeven platen uit. Het grote publiek leerde hem kennen met Wakin On A Pretty Daze (2013) en opvolger b’lieve I’m goin down… (2015) waarvan vooral single Pretty Pimpin het erg goed deed op de radio. In 2017 bracht hij samen met Courtney Barnett nog het fantastische Lotta Sea Lice uit, waarop Kurt en Courtney bewezen dat ze samen het ideale lazy slackerrockduo vormden. In oktober 2018 stond Kurt Vile met z’n Violators in de AB om hun laatste plaat Bottle It In voor te stellen. Focus Knack was erbij, gaf 5 sterren en bestempelde Vile tot “langharige God van zijn eigen universum”. Dit voorjaar trekt Kurt Vile voor het eerst in zes jaar nog eens solo de baan op, een tour die hem op 10 juni ook voor de allereerste keer naar De Roma brengt. Dat belooft een mooie avond te worden!