Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Lamb Tickets

De Britse band Lamb bestaat ondertussen 25 (!) jaar, maar hun sound heeft nog niks aan futurisme ingeboet. Eind jaren ’90 vormden ze samen met Portishead en Massive Attack de heilige drievuldigheid van de triphop.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Lamb? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €67,-
Beschikbaar

De Britse band Lamb bestaat ondertussen 25 (!) jaar, maar hun sound heeft nog niks aan futurisme ingeboet. Eind jaren ’90 vormden ze samen met Portishead en Massive Attack de heilige drievuldigheid van de triphop. In 1996 brachten ze met hun prachtige debuutalbum Lamb meteen een tijdloze plaat uit, waarvan vooral monsterhit Górecki deel werd van het collectieve geheugen. Na Lamb volgden met Fear of Fours, What Sound (met de heerlijke single Gabriel) en Between Darkness and Wonder nog drie albums, waarna producer Andy Barlow en zangeres Lou Rhodes besloten dat het tijd was voor een welverdiende pauze. In 2011 kwam de band terug samen, waarna Lamb met prachtplaten als 5 en Backspace Unwind bewees dat het nog niets aan kracht had ingeboet. In april van dit jaar brachten Barlow en Rhodes met The Secret Of Letting Go hun zevende studioplaat uit. De plaat kwam tot stand na een uitgebreide tour waarmee Lamb de twintigste verjaardag van hun debuut vierde, en je hoort onmiddellijk de invloed van die tijdloze plaat in dit nieuwe meesterwerk. Op het broeierige snijvlak tussen triphop, dub, jazz, drum’n’bass en feeërieke vocalen slaagt het duo erin om een sound te creëeren die enkel Lamb kan zijn. De kracht van de muziek zit meer dan ooit in de ruimte tussen de klanken en in de verstilde, minimalistische stukken die doorheen de slingerende subbassen zweven. Lamb doet het ‘m weer!