Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Lil Xan Tickets

De nieuwste vaandeldrager van de Amerikaanse hiphop verraste ons afgelopen zomer op Dour nog met een knaller van een set. Lil Xan maakt furore met zijn debuut ‘Total Xanarchy’ en komt volgend jaar terug naar Europa voor nog veel meer moois.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Lil Xan in La Madeleine? Bemster heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan met Bemster. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €58,70
Beschikbaar

De 22-jarige Californiër staat op 19 maart op de planken in La Madeleine! Diego Leanos – aka Lil Xan – maakt zijn debuut onder de hoede van Steven Cannon en Aris Ray van Low Gang Collective. Op hun aanraden gaat hij aan de slag met zijn talent voor rap, dat hij onder het pseudoniem Lil Xan naar buiten brengt. De wereld leert hem in 2017 kennen met “Betrayed”, goed voor meer dan 200 miljoen views op YouTube. Samen met de betreurde XXXtentacion wordt hij één van de nieuwe pijlers van de Amerikaanse scene, en wint hij aan bekendheid met tracks als “Lies”, “Xanarchy” en “Slingshot” en samenwerkingen met onder meer 2Chainz, Charli XCX en Rae Sremmurd. We horen hem ook op het brilljante “Color Blind” van Diplo.