Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Los Lobos Tickets

Hét keurmerk voor wie houdt van Tex Mex rootsmuziek. De levende legendes van Los Lobos zijn al meer dan veertig jaar de ‘roots rock trots’ uit Los Angeles.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Los Lobos? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €51,-
Beschikbaar

Hét keurmerk voor wie houdt van Tex Mex rootsmuziek. De levende legendes van Los Lobos zijn al meer dan veertig jaar de ‘roots rock trots’ uit Los Angeles. Sinds het begin van hun carrière groeide de hechte band van vijf kranige muzikanten uit van Mexicaans balorkest tot een eclectische supergroep. Begin jaren ‘80 brak de band door bij het grote publiek met de Richie Valens cover 'La Bamba', uit de soundtrack van de gelijknamige film. Intussen spelen de Wolven wereldwijd voor volle zalen en zijn zij hét keurmerk voor wie houdt van Tex Mex rootsmuziek. Dankzij het avontuurlijke album 'Kiko' (1992) is Los Lobos uitgegroeid tot een gevestigde waarde. Het album is een waar meesterwerk met indrukwekkende songs, zowel muzikaal als tekstueel. Los Lobos is straf in ieder genre: van traditionele Mexicaanse muziek & stevige rock'n'roll tot lekkere soul en rauwe americana. Ondertussen hebben ze meer dan twintig platen op hun palmares staan en hebben ze een ongenaakbare live-reputatie opgebouwd. Dit jaar losten ze nog 'Llegó Navidad'. Bon, al meer dan veertig jaar dé L.A. chicano roots rock trots. Niet te missen, lijkt ons?