Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Lou Doillon Tickets

Naast schrijfster, actrice, topmodel, muze, dochter van Jane Birkin en filmregisseur Jacques Doillon is Lou Doillon ook zangeres en zakt ze op 13 november met haar nieuwe album 'Soliloquy' af naar Het Depot!
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Lou Doillon? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €63,-
Beschikbaar

Naast schrijfster, actrice, topmodel, muze, dochter van Jane Birkin en filmregisseur Jacques Doillon is Lou Doillon ook zangeres en zakt ze op 13 november met haar nieuwe album 'Soliloquy' af naar Het Depot! Wanneer iemand tegen zichzelf praat, dan is die persoon een 'soliloquy' aan het voeren. In het dagelijks leven zijn zo'n gesprekken meestal niet zo boeiend om naar te luisteren. Wanneer dat in kunst gebeurt, wordt het al interessanter. Zeker wanneer Lou Doillon aan het woord is. De singer-songwriter stelt in Het Depot haar derde album 'Soliloquy' voor. Dat is het vervolg op 'Places', waarvoor ze samenwerkte met Etienne Daho, en 'Lay Low', dat tot stand kwam aan de zijde van Timber Timbre's Taylor Kirk. Op haar nieuwe langspeler treedt Lou Doillon andermaal uit haar comfortzone. Ontdek het op 13 november in Het Depot!