Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Maisha Tickets

De zeskoppige jazzband Maisha onder leiding van drummer Jake Long is één van de strafste acts uit de bruisende nieuwe jazzscène die in Londen de kop opsteekt.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Maisha? De beste tickets zijn bij ons voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €49,-
Beschikbaar

De zeskoppige jazzband Maisha onder leiding van drummer Jake Long is één van de strafste acts uit de bruisende nieuwe jazzscène die in Londen de kop opsteekt. De nummers van dit uitzonderlijke ensemble refereren naar John Coltrane en Pharaoah Sanders, maar even goed naar de afroklanken van Fela Kuti en (recenter) Shabaka Hutchings. Feel-good jazz van de bovenste plank. Naast Jake Long staat onder andere saxofoniste Nubya Garcia op het podium. Je kent haar van haar fantastische eigen platen met Nubya’s 5ive, haar werk aan de zijde van Moses Boyd en een hoop andere straffe projecten die mee de nieuwe klank van de UK jazzscène bepalen. Maisha’s debuut There Is A Place verscheen eind 2018 op Gilles Peterson’s Brownswood Recordings en schopte het meteen tot in een hoop eindejaarslijstjes. Met het prachtige nummer Inside The Acorn kreeg Maisha ook de eer om de geweldige Brownswood Recordings-verzamelaar We Out Here te openen. Fans van Alfa Mist (21 februari in De Roma), Kokoroko (17 april in De Roma), Ezra Collective, Joe Armon-Jones, Makaya McCraven, Sons Of Kemet en aanverwante zielen: dit is eentje voor jullie!