Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Maitre Gims Tickets

Gandhi Djuna (Kinshasa, 6 mei 1986), beter bekend als Maître Gims, is een Frans-Congolees zanger, rapper, muziekproducent en componist. Hij staat sinds 2003 bekend als lid van het Franse rapcollectief Sexion d'Assaut, maar vergaart ook bekendheid als solo
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Maitre Gims in Paleis 12 te Brussel? Bemster heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan met Bemster. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €79,-
Beschikbaar

Gandhi Djuna (Kinshasa, 6 mei 1986), beter bekend als Maître Gims, is een Frans-Congolees zanger, rapper, muziekproducent en componist. Hij staat sinds 2003 bekend als lid van het Franse rapcollectief Sexion d'Assaut, maar vergaart ook bekendheid als soloartiest. Hij is de zoon van de Congolese zanger Djanana Djuna, vocalist uit de band van Papa Wemba. Zijn zangstijl geeft zijn stem een grote herkenbaarheid en is mee bepalend voor het geluid en de successen van Sexion d'Assaut en het werk van de artiesten waarmee hij samenwerkt. In Nederland en België bereikte Maître Gims de eerste maal in 2013 de hitlijsten met zijn single J'me tire.