Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Marble Sounds Tickets

Zeemzoet en wonderschoon. 'Marble Sounds is de Death Cab for Cutie van hier' schreef Focus Knack ooit en niets is minder waar. Sterker nog, de Belgische indieband met leden uit Brussel, Brugge en Gent moet zeker niet onderdoen voor de grote jongens uit Am
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Marble Sounds? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €50,-
Beschikbaar

Zeemzoet en wonderschoon. 'Marble Sounds is de Death Cab for Cutie van hier' schreef Focus Knack ooit en niets is minder waar. Sterker nog, de Belgische indieband met leden uit Brussel, Brugge en Gent moet zeker niet onderdoen voor de grote jongens uit Amerika. Met hun fijne mix van indie, pop, postrock en electro is hun muziek immer easy on the ears. Marble Sounds komt op Record Store Day 2020 met een nieuw album 'Traces/Recast' (jawel een anagram!) op het immer geliefde Zealrecords, dat op de koop toe in 2020 zijn 20ste verjaardag viert! Dubbel feest dus met deze mooie verjaardag en een ongetwijfeld prachtig concert van Marble Sounds in AB Club! De support band wordt Yùrt. Met dit project lanceert Brecht Plasschaert (Marble Sounds, Yuko), in samenwerking met een rist bevriende muzikanten en producers, een nieuwe Gentse klank die tot de verbeelding spreekt.