Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Melanie De Biasio Tickets

Melanie De Biasio is een eigenzinnige zangeres, een waar fenomeen in de Europese jazz. Ze is een kruising tussen Nina Simone en Sade, met een vleugje The Velvet Underground.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:
Uitverkocht
Melanie De Biasio | Do 29 aug 2019 om 19:00u | OLT Openluchttheater Rivierenhof Antwerpen

Tickets boeken voor Melanie De Biasio in de OLT Rivierenhof Antwerpen? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €68,50
Niet beschikbaar

Melanie De Biasio is een eigenzinnige zangeres, een waar fenomeen in de Europese jazz. Ze is een kruising tussen Nina Simone en Sade, met een vleugje The Velvet Underground. In 2007 verscheen A stomach is burning, een dijk van een debuutalbum en een regelrechte oorwurm. Met de release van haar tweede album No deal in 2013 kwam haar zangcarrière in een fikse stroomversnelling. Met zeven nummers en welgeteld drieëndertig minuten veroverde ze stormenderhand Europa. In 2014 betoverde ze met haar ingetogen stijl een vol OLT. Terwijl iedereen wachtte op een opvolger bracht ze in 2016 out of the blue het bijzondere Blackened cities uit, een 24 minuten durend rauw portret van haar geliefde thuisstad Charleroi. Najaar 2017 volgde dan eindelijk album nummer drie. Met Lilies leverde De Biasio opnieuw een meesterwerk af met haar typische donkere sound, omfloerst met een onderkoelde sensualiteit. Sindsdien toert ze door heel Europa en speelde ze drie uitverkochte concerten in de Ancienne Belgique, schitterde ze tijdens Leuven Jazz en triomfeerde ze afgelopen zomer op Jazz à Liège, Gent Jazz én Jazz Middelheim. Nu keert ze eindelijk terug naar de feeërieke setting van OLT Rivierenhof.