Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Michael Franti Tickets

Stay human! Enjoy Music! Surf the vibe! Als er één man van de wereld is, dan wel deze MICHAEL FRANTI en zijn immer spitse SPEARHEAD. Globaal begaan als geen ander, tot en met persoonlijk engagement, documentaires en natuurlijk funky muziek.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Michael Franti? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €64,-
Beschikbaar

Stay human! Enjoy Music! Surf the vibe! Als er één man van de wereld is, dan wel deze MICHAEL FRANTI en zijn immer spitse SPEARHEAD. Globaal begaan als geen ander, tot en met persoonlijk engagement, documentaires en natuurlijk funky muziek. Dat alles onder de duidelijke noemer 'Stay Human'. Ook jij verkiest diversiteit? Weet dan dat deze Amerikaan zijn thuis of roots ook kan situeren in Finland, Afrika, Ierland, Frankrijk, Duitsland, tot bij de 'Native Americans'. Maar bovenal is het opperhoofd van Spearhead flamboyant enthousiasmerend op een zinderend podium!