Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Mnozil Brass Tickets

Cirque’ heet de fratsenshow van de zeven koperblazers van Mnozil Brass, die – zoals altijd de grenzen van hun instrument verkennend – de arena betreden en met muziek en humor het alledaagse apencircus voor enkele uren veranderen in een fijn vlooiencircus.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:
Geen evenementen gevonden...

Dames en heren, het spektakel zal beginnen! De muzikanten van Mnozil Brass zijn vastberaden aanhangers van de stelling dat de wereld rond is. In de loop van hun 24-jarige carrière kwamen ze tot nog een andere ontdekking. Vooral bij hun legendarische optredens in de Rocky Mountains, de Japanse stad Shibuya en het Duitse Ühlingen-Birkendorf maar ook elders stelden ze vast dat het publiek in totaal onverwachte lachsalvo’s uit kan barsten. De rusteloze muzikanten zochten meteen naar een verklaring, maar zij konden geen uitleg vinden voor de reacties van de verloren zielen onder hun toeschouwers. Onverdroten zetten de mannen van Mnozil Brass hun weg verder. Want de zeven hebben een missie, die zij steevast aan het volk verkondigen: “Kom, beste mensen, en laaf u aan ons Elysische spel!”
Het lachen werd er niet minder op. Integendeel, het werd almaar sterker en luider! Algauw kon men de eigen tuba niet meer horen, zozeer hinnikten de mensen overal te lande. En zo kwamen de zeven vrienden heel langzaam tot het inzicht dat de mens waarschijnlijk of toch af en toe naar opgewektheid neigt en het er eenvoudigweg uit moet flappen. En dat al zo’n kwarteeuw lang. Althans toch bij Mnozil Brass.