Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Mooneye Tickets

Okselfrisse, licht melancholische indiepop/folk voor fans van Kevin Morby, Neil Young, Fleet Foxes en Roy Orbison. Tijdloze songs. Warme melodieën. Refreinen die je niet loslaten. Een gouden stem.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Mooneye? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €47,-
Beschikbaar

Okselfrisse, licht melancholische indiepop/folk voor fans van Kevin Morby, Neil Young, Fleet Foxes en Roy Orbison. Tijdloze songs. Warme melodieën. Refreinen die je niet loslaten. Een gouden stem. Ziedaar het zwaarste wapentuig in het uitgebreide arsenaal van Mooneye, nom de plume van Michiel Libberecht. Nog maar net 25 jaar, maar klaar om met zijn songschrijftalent op zijn minst de Lage Landen te veroveren. De ‘Mooneye EP’ die vorig jaar verscheen bij het Belgische Mayway Records, was meer dan een schot voor de boeg. Libberechts okselfrisse, licht melancholische indiepop/folk sprong meteen in het oor, en vergelijkingen met Kevin Morby, Fleet Foxes én de almachtige Roy Orbison werden bovengehaald. Optredens als support van onder meer Great Lake Swimmers, Intergalactic Lovers, Chuck Prophet en Novastar maakten duidelijk dat Mooneye ook live als een magneet werkt. Libberecht en zijn strakke liveband barsten van de podiumprésence en brengen een concertzaal in geen tijd op temperatuur. In januari 2019 werd tijdens een spannende media-happening Mooneye met ‘Thinking About Leaving’ bekendgemaakt als winnaar van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.