Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Motorpsycho Tickets

De hard rockende Noren van Motorpsycho zakken met een nieuw album af naar Het Depot! Bij Motorpsycho proef je een flinke vleug psychedelica, avant-garde, progrock en hier en daar zelfs metal en spacepop!
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Motorpsycho? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €58,-
Beschikbaar

De hard rockende Noren van Motorpsycho zakken met een nieuw album af naar Het Depot! Bij Motorpsycho proef je een flinke vleug psychedelica, avant-garde, progrock en hier en daar zelfs metal en spacepop! Sinds de oprichting in 1989 is de cultstatus van de psychedelische rockgroep buiten proportie gegroeid. Dit volledig dankzij een feilloze livereputatie en een constante drang naar innovatie en verandering. Inmiddels heeft Motorpsycho meer dan twintig albums op de plank liggen. Met volop ruimte voor improvisatie en experiment is elke plaat weer een ontdekkingstocht. We waren dan ook blij verrast toen we hoorden dat er een nieuw album op komst is. De release staat gepland op 15 februari. Live (al headbangend) te ontdekken op 22 mei in Het Depot! Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Orange Factory.