Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Mura Masa Tickets

Mura Masa stelt nieuw album live voor. Nog voor zijn twintigste verjaardag had de Brit Alex Crossan al een wereldhit te pakken met het hyperaanstekelijke “Firefly”.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Mura Masa? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €71,34
Beschikbaar

Mura Masa stelt nieuw album live voor. Nog voor zijn twintigste verjaardag had de Brit Alex Crossan al een wereldhit te pakken met het hyperaanstekelijke “Firefly”. En nog voor zijn eerste plaat uit was, deed hij er nog eens twee bovenop met “Love$ick”, een samenwerking met A$AP Rocky, en “What If I Go?”. Hij zette zijn doorbraak kracht bij met een subliem debuutalbum, genoemd naar zichzelf. In het voorjaar van 2020 komt zijn langverwachte nieuwe langspeler ‘R.Y.C’ (Raw Youth Collage) uit. Met "No Hope Generation" en nieuwste single “Live Like We're Dancing” ft. Georgia kregen we al een voorproefje van wat we mogen verwachten. Mura Masa stelt zijn nieuwe album live voor in de AB op vrijdag 28 februari.