Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

Nils Frahm Tickets

Hoog bezoek uit Berlijn! De Duitse neoklassieke wonderboy Nils Frahm stond al jaren op onze wishlist en nu komt hij met zijn indrukwekkende liveshow naar ons OLT!
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Gent Jazz 2020 met Nils Frahm en meer? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €74,-
Beschikbaar

Hoog bezoek uit Berlijn! De Duitse neoklassieke wonderboy Nils Frahm stond al jaren op onze wishlist en nu komt hij met zijn indrukwekkende liveshow naar ons OLT! Nils Frahm is het schoolvoorbeeld van een muzikant die zijn eigen weg koos en daar gigantisch veel succes mee heeft. De cultcomponist en elektronicaproducer gebruikt zijn instrument als nog nooit eerder vertoont. Hij mixt het geluid van een klassieke piano met elektronica, minimal en ambient. Keer op keer weet hij zijn publiek te overtuigen van zijn vakkundig meesterschap. Aan het begin van 2018 verscheen All Melody, een magistraal en avontuurlijk meesterwerk, gebouwd rond prachtige melodieën en minimalistische veranderingen. Op het podium omringt hij zich niet met een band, maar met de beste piano's, synthesizers en looppedalen. Een intense show voor oor en oog. Keer op keer weet hij dan ook zijn publiek in te pakken, van intieme jazzclubs tot grote festivaltenten. Voor de allereerste keer in onze hof, onmisbaar dus!