Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

NoName Tickets

Achter de naam Noname schuilt de 27-jarige poëet en rapper Fatimah Nyeema Warner, die opgroeide in de poëziegemeenschap van Chicago.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor NoName? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €57,50
Beschikbaar

Achter de naam Noname schuilt de 27-jarige poëet en rapper Fatimah Nyeema Warner, die opgroeide in de poëziegemeenschap van Chicago. Haar kosmische jazz en neo-soul kende onverwachts een gigantisch succes na haar debuutalbum "Telefone". Haar tweede album "Room 25" zat er dus al een tijdje aan te komen en gaat meer de persoonlijke tour op. Zo vertelt de Amerikaanse een oprecht coming-of-age-verhaal waarbij ze bewust is van haar feilbaarheid, zowel als subject als verteller, en vermijdt ze zichzelf als volmaakt af te schilderen. Het is deze openhartigheid die een band schept met haar publiek, in combinatie met de luchtige en levendige manier waarop ze haar sombere songteksten vorm geeft. Botanique ontvangt Noname's delicate en intieme verhaal met open armen in het voorjaar van 2019.