Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Omar Souleyman Tickets

Wereldwijd dancefenomeen Omar Souleyman begon zijn muzikale carrière in 1994 als zanger en entertainer op trouwfeesten in zijn Syrische thuisland.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Omar Souleyman in de OLT Rivierenhof Antwerpen? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €57,50
Beschikbaar

Wereldwijd dancefenomeen Omar Souleyman begon zijn muzikale carrière in 1994 als zanger en entertainer op trouwfeesten in zijn Syrische thuisland. Zijn unieke en opzwepende mix van elektronica en Arabische dabke werd in 2006 opgepikt door het Amerikaanse label Sublime Frequencies, die Souleyman introduceerde in het Westen. Vervolgens produceerde Kieran Hebden van Four Tet allebei zijn albums en daarna lag de hele de wereld aan zijn voeten. Zelfs op de grote festivals als Pitchfork Parijs, Roskilde, Glastonbury en Pukkelpop heeft hij zijn plekje gevonden. Souleyman heeft ondertussen zijn derde langspeler uit To Syria, With Love. Traditionele dabke- en baladi-stijlen aan bliksemsnel tempo, met extra focus voor techno en lyrische teksten. Los van politieke gevoelens is dit album een persoonlijke ode aan zijn thuisland en de mensen die er wonen en zijn overheersende verlangen naar een collectieve vrede. Live stapt de shakende ‘sjeik’ steevast het podium op met zijn ondertussen zo iconische djellaba, geblokte hoofddoek en gitzwarte zonnebril. Zijn rustige voorkomen staat in schril contrast met de bezwerende geluiden die uit de synthesizers komen. Yalla Yalla, dik feest!