Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Omara Portuondo Tickets

Omara Portuondo is dé vrouwelijke ster van de Buena Vista Social Club. Ze werd geboren in Havana en bouwde een internationale carrière uit, maar werd wereldberoemd dankzij haar bijdrage aan het album Buena Vista Social Club
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Omara Portuondo in de OLT Rivierenhof Antwerpen? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €68,50
Beschikbaar

Omara Portuondo is dé vrouwelijke ster van de Buena Vista Social Club. Ze werd geboren in Havana en bouwde een internationale carrière uit, maar werd wereldberoemd dankzij haar bijdrage aan het album Buena Vista Social Club en de gelijknamige film van Wim Wenders. Het album en de film zorgde overal voor een herwaardering van de traditionele Cubaanse muziek. Naast haar vele eigen albums werkte Omara Portuondo samen met de grote namen van deze groep muzikanten zoals Ibrahim Ferrer, Compay Segundo, de Afro-Cuban All Stars en andere legendes uit de Cubaanse muziek zoals Chucho Valdes. Voor haar wonderschone soloalbum uit 2000 ontving zij zelfs een Grammy-Award. Drie jaar geleden vierde ze haar 85e verjaardag en haar 70-jaar lange carrière met een indrukwekkende tournee die halt hield in Bozar. Nu keert de grote Cubaanse diva een allerlaatste keer terug met The Last Kiss om haar geliefde Cubaanse klassiekers te zingen, van Besame Mucho tot Veinte años. Deze fantastische zangeres straalt nog steeds en ze bezingt haar verloren en tragische liefde met passie en een gepaste snik in haar fragiele en unieke stem. Ze wordt ondersteund door het trio rond Roberto Fonseca, de voormalige Buena-Vista pianist. Met Roberto Fonseca (piano), Yandy Martinez (bass) en Ruly Herrera (drum)