Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

OMD Tickets

Orchestral Manœuvres in The Dark viert 40 ste verjaardag. Orchestral Manœuvres in The Dark zet het feest rond hun veertigste verjaardag verder met de aankondiging van een wereldtournee!
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor OMD? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €73,-
Beschikbaar

Orchestral Manœuvres in The Dark viert 40 ste verjaardag. Orchestral Manœuvres in The Dark zet het feest rond hun veertigste verjaardag verder met de aankondiging van een wereldtournee! De tour gaat in oktober 2019 van start in Lissabon en komt op 20 februari 2020 tot zijn eind in Parijs. OMD, dé pioniers van de elektronische muziek, mogen rekenen op een feilloze reputatie en hebben ook vandaag nog een ongezien grote invloed op de internationale muziekscene. Andy McCluskey en Paul Humphreys staan aan de wieg van de mythe, en zijn zich steeds tussen alternatief en commercieel blijven bewegen met meesterwerken als ‘Architecture and Morality’ en legendarische hits waaronder “Electricity”, “Enola Gay” en “Joan of Arc”. Samen met Martin Cooper en Stuart Kershaw trekt het Engelse duo dit najaar dus opnieuw de baan op voor een weerzien met hun talloze fans.