Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

One Night of Elvis Tickets

Lee Memphis King, Europa’s meest succesvolle Elvis Presley-tribute-artiest, creëert de essentie van ‘The King’ met een combinatie van nauwkeurige zang en een ongelooflijke passie in elke voorstelling van ‘One Night Of Elvis’.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor One Night of Elvis? Bemster heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan met Bemster. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €68,50
Beschikbaar

Lee Memphis King, Europa’s meest succesvolle Elvis Presley-tribute-artiest, creëert de essentie van ‘The King’ met een combinatie van nauwkeurige zang en een ongelooflijke passie in elke voorstelling van ‘One Night Of Elvis’. Deze gloednieuwe productie is geheel gewijd aan de jaren dat Elvis optrad in Las Vegas en toerde doorheen de Verenigde Staten en Canada van 1969 tot 1977. Schitterend op het podium in de meest authentieke kostuums van Elvis en met een fantastisch orkest met de meest getalenteerde muzikanten en backing vocals gekoppeld aan indrukwekkende videoprojecties uit het leven en de muziek van Elvis, zal Lee je terug meenemen naar die tijd en je laten ervaren hoe het er toen aan toeging in Elvis zijn leven. Met zijn prachtige stem en dezelfde passie en energie die ook Elvis uitstraalde, neemt Lee Memphis King je mee voor pure ontspanning en authentieke Elvis Presley-momenten!