Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Boek Gemakkelijk, Veilig & Vertrouwd uw tickets

One Night of Queen Tickets

Eind 1991 is een tragisch moment in de Rockgeschiedenis en tegelijk voor alle muziekfans. Freddie Mercury, misschien wel het meest charismatische rockicoon ooit, overlijdt. Tegelijk verdwijnt Queen.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor One Night of Queen? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €74,-
Beschikbaar

Eind 1991 is een tragisch moment in de Rockgeschiedenis en tegelijk voor alle muziekfans. Freddie Mercury, misschien wel het meest charismatische rockicoon ooit, overlijdt. Tegelijk verdwijnt Queen. De overblijvende bandleden besluiten in die periode unaniem dat zonder Freddie Mercury Queen niet kan verder bestaan. THE SHOW MUST GO ON… One Night Of Queen is het meest authentieke en tegelijk het meest indrukwekkende totaalspektakel en eerbetoon ooit gewijd aan Queen. Gedurende de 2 uur durende show komen alle legendarische hits aanbod. Bohemian Rhapsody, A kind of Magic, Friends will be Friends, Under Pressure, One Vision, Somebody to love, I want to break Free… en velen meer worden op de meest fascinerende manier gebracht door GARY MULLEN, als het ware de dubbelganger van Freddie Mercury. Met zijn band The Works slaagt hij erin om de magie en de kracht van de legendarische band Queen live te brengen.