Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Ouri Tickets

De Zuid-Amerikaans-Franse dj, producer en muti-intrumentaliste Ouri staat voor een zelfverzekerde, krachtige sound. Haar klassieke achtergrond als pianiste, harpiste en celliste ligt aan de basis hiervan.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Ouri in de AB te Brussel? Bemster heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan met Bemster. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €43,-
Beschikbaar

De Zuid-Amerikaans-Franse dj, producer en muti-intrumentaliste Ouri staat voor een zelfverzekerde, krachtige sound. Haar klassieke achtergrond als pianiste, harpiste en celliste ligt aan de basis hiervan. Drie jaar geleden trok ze voor het eerst de aandacht met haar provocerende, meeslepende ep ‘Maze’, die zowel agressief als verfrissend klonk. In 2017 volgde haar debuutalbum, ‘Superficial’, waarop vrouwelijkheid, haar obsessies met sterke sensaties en chaos centraal staan. Enkele maanden later sloeg ze de handen in elkaar met de in Montreal gevestigde singer-songwriter Mind Bath. Dat resulteerde in een ep die balanceert tussen tederheid en agressiviteit, tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid.