Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Pasadena Roof Orchestra Tickets

In 2019 viert het Pasadena Roof Orchestra haar 50-jarig jubileum! Sinds de oprichting in 1969 heeft het Engelse swingorkest bejubelde wereldtournees gespeeld. Zelfs de ‘Queen of England’ heeft het orkest uitgenodigd voor haar te spelen.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Pasadena Roof Orchestra in de Roma te Borgerhout? Bemster heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan met Bemster. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €54,-
Beschikbaar

Het orkest is gebleven wat het was, geen enkel orkest speelt de klassiekers uit de jaren twintig en dertig zo smaakvol en authentiek. Zodra de 12 muzikanten het podium betreden, is het ‘swing time’. Het Pasadena Roof Orchestra behoudt de oude tijd op een vlotte manier voor het heden. Nog altijd kijken 11 klassiek geklede Britten naar de noten van weleer, terwijl bandleider Duncan Galloway staand voor zijn orkest hits als The Lullaby of Broadway, The Tiger Rag, Cheek to Cheek of Puttin on the Ritz ten gehore brengt. Het applaus na afloop is nog altijd even enthousiast als in 1969.Op 17 maart komt deze wereldberoemde tijdmachine voor de derde keer terug naar De Roma.