Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Patrick Watson Tickets

Het gemis naar Patrick Watson, die na de release van zijn prachtplaat ‘Love Songs For Robots’ (2015) van de rader verdween, duurt intussen al enkele jaren…
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Patrick Watson? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €63,43
Beschikbaar

Het gemis naar Patrick Watson, die na de release van zijn prachtplaat ‘Love Songs For Robots’ (2015) van de rader verdween, duurt intussen al enkele jaren… Maar vandaag kondigt hij eindelijk zijn langverwachte terugkeer aan! Met nieuw werk onder de arm, en een nieuwe tournee die ook ons land aandoet. Op 8 maart 2020 staat Patrick Watson op de planken van het Koninklijk Circus in Brussel! De in Californië geboren en in Montréal gevestigde Patrick Watson kennen we vooral van zijn wondermooie stem, zijn prachtige poëzie en dat tikje gekheid dat hem zo onweerstaanbaar maakt. Met een sound die aanleunt bij Antony & The Johnsons en Angus & Julia Stone creëert hij een unieke sfeer, op de grens tussen romantische folk en zweverige pop. Patrick haalt de muzikale mosterd uit erg uiteenlopende hoeken (Eric Satie, Pink Floyd, Nick Drake), die zijn verhalen, zijn delicate pianospel en zijn bijna barokke orkestraties fel beïnvloeden. Zijn aantrekkingskracht is bijna magisch, zoals beklijvende tracks als “The Great Escape”, “Sit Down Beside Me”, “Lighthouse” of “Broken” bewijzen. Reis mee naar het bedwelmende universum van Patrick Watson, op 8 maart 2020 in het Koninklijk Circus in Brussel!