Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Peter Frampton Tickets

Legendarische gitarist Peter Frampton kondigt een afscheidsshow aan in Vorst Nationaal te Brussel op 11 juni 2020 in het kader van de Peter Frampton Finale—The Farewell Tour.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Peter Frampton? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €112,50
Beschikbaar

Legendarische gitarist Peter Frampton kondigt een afscheidsshow aan in Vorst Nationaal te Brussel op 11 juni 2020 in het kader van de Peter Frampton Finale—The Farewell Tour. “I look forward to seeing my dear friends in Belgium next year. My Finale Tour is a trip through my music with my incredible Peter Frampton Band,” zegt Frampton. Peter Frampton blijft een van de meest geprezen artiesten uit de rockgeschiedenis. Dit jaar overhandigde de Music Business Association hem de Chairman’s Award for Sustained Creative Achievement op de Awards & Hall of Fame Dinner dat deel uitmaakt van het jaarlijkse congres van de Association - Music Biz 2019. Frampton werd ook geëerd met de Les Paul Innovation Award tijdens de 34e, jaarlijks terugkerende TEC Awards op de NAMM Show in 2019 en vierde de 43e verjaardag van zijn vijfde solo-album, Frampton Comes Alive!, een van de best verkochte liveplaten aller tijden (meer dan 17 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd). In oktober 2019 beëindigde Frampton het Noord-Amerikaanse deel van de Finale Tour. De nieuwe internationale data zullen de tour afronden – waarna Frampton plant om op pensioen te gaan omwille van de diagnosis van de auto-immuunziekte Inclusion Body Myositis (IBM). IBM is een progressieve spieraandoening die gekenmerkt wordt door spierontstekingen, zwakte en atrofie.