Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Pierce Brothers Tickets

Vooraleer door te breken op de internationale podia, speelden The Pierce Brothers hun muziek in de straten van Melbourne/Australië, hun geboorteland.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Pierce Brothers? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €57,70
Beschikbaar

Vooraleer door te breken op de internationale podia, speelden The Pierce Brothers hun muziek in de straten van Melbourne/Australië, hun geboorteland. Dankzij hun onweerstaanbare energie en hun boeiende live performances brachten ze elke dansvloer in beweging en vulden ze zalen van Engeland tot Canada, over Nieuw-Zeeland, Amerika en Australië...De "Pierce Brothers" zijn de tweelingbroers Jack en Pat. Allebei multi-instrumentalisten die meer dan 60 000 EP's verkochten en dit zonder ondersteuning van enige platenmaatschappij. Samen speelden ze festivals plat over de hele wereld. Als je het over Tash Sultana hebt, dan kom je ook al snel uit bij Pierce Brothers, aangezien zij het voorprogramma verzorgen tijdens haar shows. Dit internationaal succes was ook de aanzet tot een nieuw album "ATLAS SHOULDERS" dat in november 2018 werd uitgebracht. In de herfst van dit jaar starten ze een grote Europese toer: de "Atlas Shoulders Tour" waarbij ook Brussel op de agenda staat. Noteer dus alvast : zaterdag 28 september 2019 om dit fantastisch en inspirerend duo te ontdekken.