Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Polica Tickets

In 2018 viel Channy Leaneagh van haar dak terwijl ze sneeuw aan het ruimen was, met een gehavende ruggenwervel als resultaat. Haar lichamelijk disfunctioneren kreeg een muzikale creatie in de plaats, de geboorte van Poliça's album met s t a r g a z e
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Polica? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €56,-
Beschikbaar

In 2018 viel Channy Leaneagh van haar dak terwijl ze sneeuw aan het ruimen was, met een gehavende ruggenwervel als resultaat. Haar lichamelijk disfunctioneren kreeg een muzikale creatie in de plaats, de geboorte van Poliça's album met s t a r g a z e: “Music for the Long Emergency”. Op hun nieuwe plaat "When We Stay Alive" - half geschreven voor het ongeval, half geschreven erna - onderzoekt Leaneagh hoe ze dat trauma en eerdere mentale trauma's verwerkt. Daarnaast is het een plaat waarop Poliça verder muzikaal zijn grenzen zoekt, met een experimentele benadering van r&b die vol zelfverzekerde, vette synths zit. Zoals hun goeie vriend Bon Iver daagt de band zich keer op keer uit, en dat maakt hun werk alleen maar interessanter.