Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Portico Quartet Tickets

Het Britse Portico Quartet is niet makkelijk in een hokje onder te brengen. Op het snijvlak tussen jazz, elektronica, ambient en minimalism slagen ze erin om een heel eigen hoekje uit te kerven in het drukbezette muzieklandschap.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:

Tickets boeken voor Portico Quartet? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €56,-
Beschikbaar

Het Britse Portico Quartet is niet makkelijk in een hokje onder te brengen. Op het snijvlak tussen jazz, elektronica, ambient en minimalism slagen ze erin om een heel eigen hoekje uit te kerven in het drukbezette muzieklandschap. Hun muziek doet denken aan acts als GoGo Penguin, Mammal Hands en The Blad Plus, maar toch herken je hun geheel eigen sound meteen. Na een uitstapje als trio richting electronica onder de naam Portico is het kwartet nu helemaal terug van weggeweest. Na de geweldige laatste platen Art In The Age Of Automation (2017) en Untitled (AITAOA #2) (2018) verschijnt dit najaar alweer een nieuwe langspeler. We kijken al uit naar de kennismaking met het nieuwe materiaal in De Roma!