Wederverkoper van tickets, prijzen kunnen hoger zijn dan de nominale waarde.

Praga Khan Tickets

Het is dertig jaar geleden dat de eerste single van Praga Khan uitkwam: ‘Bula, bula’. De ideale gelegenheid voor Maurice Engelen en de zijnen om nog eens op de Belgische podia te kruipen.
Alfabetisch overzicht
Sorteer op:
Uitverkocht
Praga Khan | Za 09 nov 2019 om 20:00u | Kursaal Oostende

Tickets boeken voor Praga Khan? Wij hebben altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Samen met uw vrienden of familie een fantastische show beleven? Dat kan bij ons. Aarzel niet en bestel nu uw tickets!

Lees meer
Vanaf €73,50
Niet beschikbaar

Het is dertig jaar geleden dat de eerste single van Praga Khan uitkwam: ‘Bula, bula’. De ideale gelegenheid voor Maurice Engelen en de zijnen om nog eens op de Belgische podia te kruipen. Op zaterdag 9 november kan je Praga Khan met support act Schmutz aan het werk zien in Kursaal Oostende. De Limburgse popgroep SCHMUTZ scoorde in de jaren 80 hits met “Straight From The Heart”, “Turn The Pages”, “Livin’ It Up” , “Life is A Merry Go Round” en natuurlijk met de klassieker “ Love Games”. Love Games groeide naar Belgische normen uit tot een monsterhit met meer dan 100.000 verkochte exemplaren en schopte het tot in de hitparades van Nederland, Frankrijk en Spanje. Na meer dan 35 jaar klinkt de band nog steeds even fris als weleer en vorig jaar kwam het nieuw album "Pillow Talk" uit via Starman Records !